Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luottorajaksi asetetaan 1 500 – 6 000€, itse ostos voi olla luottorajaa pienempi. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon

Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle

Sähköinen hakemus:

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit tarvittaessa korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Voit myös tehdä hakemuksen kätevästi älypuhelimella. Lähetä maksuton tekstiviesti ELÄINTILI numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).